Zajtrk in malica v centru Ljubljane

Café Capri je prijetna kavarna v središču Ljubljane, ki se nahaja v neposredni bližini znamenitega mostu Zmajev. Ta čudovit kraj ponuja raznolik in poceni jedilnik, ki je primeren za zajtrk ali malico.

Na meniju boste našli širok izbor jedi, ki vključujejo klasičen angleški zajtrk, mediteranske in vegetarijanske jedi ter različne nadevane omlete. Poleg tega lahko izbirate tudi med različnimi solatami, sendviči, toasti in palačinkami, da se razvajate s sladkimi ali slanimi okusi.

Café Capri ima tudi zelo okusno kavo, ki jo lahko uživate samostojno ali jo kombinirate s slastno sladico. Če pa vas kava ne pritegne, pa ne skrbite, saj imajo v ponudbi široko izbiro pijač, od sokov in čaja pa vse do piv, vin, koktajlov in žganih pijač.

Kavarna ima notranji prostor, ki je dekoriran v toplih barvah in udobnih sedežih ter ponuja prijetno vzdušje za sproščeno druženje ali delo. Prav tako pa je na voljo tudi zunanji vrt, ki je odličen prostor za uživanje v sončnem vremenu ali sproščeno popoldansko klepetanje.

Prijazno osebje v Café Capri je vedno pripravljeno, da vam priporoči najboljše jedi, ki bodo zadovoljile vaše okuse. In če ste morda v naglici, lahko hrano tudi naročite za s seboj. Kavarna je odprta vse dni v tednu, zato se lahko ustavite kadarkoli v dnevu, da si privoščite okusno malico ali sproščujočo skodelico kave.

V skladu z imenom Capri, kavarna poskrbi za italijanski pridih in privabi goste, ki imajo radi sproščeno vzdušje in okusno hrano po dostopnih cenah. To je kraj, kjer se boste počutili kot doma in boste z veseljem prišli nazaj, ko boste naslednjič v Ljubljani.