Другое

Breakfast and Brunch in the Center of Ljubljana

Nestled in the heart of Ljubljana, just a stone's throw away from the iconic Dragon Bridge, lies a charming little cafe named Capri. Despite its unassuming facade, Capri is a hidden gem that has been delighting locals and tourists alike with its delicious and inexpensive breakfasts and brunches.

The menu at Capri is diverse and caters to all tastes. Those looking for a classic English breakfast can find it here, but there are also many original Mediterranean and Vegetarian options to choose from. One of the standout dishes is the souffle omelet, which comes in a variety of fillings that will leave your taste buds dancing.

Capri also offers a range of other dishes such as salads, sandwiches, toasts, pancakes, and desserts. Whether you're in the mood for something sweet or savory, you're sure to find something that will satisfy your cravings.

Of course, no cafe is complete without a good cup of coffee, and Capri does not disappoint in this regard. The coffee is consistently delicious and is the perfect accompaniment to any meal. But if coffee isn't your thing, don't worry - the cafe has a large selection of drinks, including juices, tea, beer, wine, cocktails, and strong drinks.

Despite its central location, Capri manages to maintain a cozy and intimate atmosphere. The staff is friendly and welcoming, and the decor is simple yet stylish. Whether you're looking for a quick breakfast on the go or a leisurely brunch with friends, Capri is definitely worth a visit.

Zajtrk in malica v centru Ljubljane

Café Capri je prijetna kavarna v središču Ljubljane, ki se nahaja v neposredni bližini znamenitega mostu Zmajev. Ta čudovit kraj ponuja raznolik in poceni jedilnik, ki je primeren za zajtrk ali malico.

Na meniju boste našli širok izbor jedi, ki vključujejo klasičen angleški zajtrk, mediteranske in vegetarijanske jedi ter različne nadevane omlete. Poleg tega lahko izbirate tudi med različnimi solatami, sendviči, toasti in palačinkami, da se razvajate s sladkimi ali slanimi okusi.

Café Capri ima tudi zelo okusno kavo, ki jo lahko uživate samostojno ali jo kombinirate s slastno sladico. Če pa vas kava ne pritegne, pa ne skrbite, saj imajo v ponudbi široko izbiro pijač, od sokov in čaja pa vse do piv, vin, koktajlov in žganih pijač.

Kavarna ima notranji prostor, ki je dekoriran v toplih barvah in udobnih sedežih ter ponuja prijetno vzdušje za sproščeno druženje ali delo. Prav tako pa je na voljo tudi zunanji vrt, ki je odličen prostor za uživanje v sončnem vremenu ali sproščeno popoldansko klepetanje.

Prijazno osebje v Café Capri je vedno pripravljeno, da vam priporoči najboljše jedi, ki bodo zadovoljile vaše okuse. In če ste morda v naglici, lahko hrano tudi naročite za s seboj. Kavarna je odprta vse dni v tednu, zato se lahko ustavite kadarkoli v dnevu, da si privoščite okusno malico ali sproščujočo skodelico kave.

V skladu z imenom Capri, kavarna poskrbi za italijanski pridih in privabi goste, ki imajo radi sproščeno vzdušje in okusno hrano po dostopnih cenah. To je kraj, kjer se boste počutili kot doma in boste z veseljem prišli nazaj, ko boste naslednjič v Ljubljani.