Євро 2012:Підтримаємо наших хлопців!

Приходьте підримати команду України з футболу!
Трансляція матчів за її участю відбуватиметься в кав ярні "КОМІЖА", що знаходиться на Turnerjeva ulica 5. Вболівати самому біля телевізора нудно і нецікаво!

Приходьте, і Ви гарно проведете час у товаристві земляків.

До того ж, пані Анжела наша землячка та господиня кав ярні, пообіцяла гостинно частувати  українських вболівальників підбадьоруючим келихом за кожен забитий гол нашою командою!

Приходьте вболівати разом за наших!

Матчі відбудуться:

11 червня о 20.45 Україна-Швеція

15 червня о 18.00 Україна-Франція

19 червня о 20.45 Україна-Англія

 

До скорої зустрічі!

Євро 2012:Підтримаємо наших хлопців!

Перше спільне вболівання пройшло прекрасно! Коментарі, жарти, емоції, нові приємні знайомства. Щоправда, колектив вболівальників був здебільшого жіночий, тож сподіваємося, що хлопці ще встигнуть "підтягнутися" на дві наступні (а сподіваємося і на більше!!!!) гри. Як мабуть бачили, грали наші футболісти на всю міць, віддали все від себе, і здобули очіковану перемогу 2:1. Як і обіцяла господиня Анжела кожен з вболівальник добув одразу ж по забитому українському голу підбадьоруючі келихи (цього разу їх було аж 2!). Нас прийшли підтримати також представники Білорусі та Росії, що теж було приємно. На останню гру  видбіркового туру одна з вболівальниць пообіцяла принести щось добреньке типово українське. Відгадайте що?Тож приходьте в Коміжу, щоб продовжити цей чудовий досвід спільного вболівання!!!

Євро 2012:Підтримаємо наших хлопців!

Вболівальникам привіт!

На другий матч вже сформувалася стабільна команда підтримки. "Новеньких" вболівальників на жаль підійшло небагато, але ви віс знаєте, що важлива не кількість, а якість:)Тож все гаразд. Рахунок гри з французами  вам напевно відомий. На жаль ми програли цього разу 2 : 0. Та нічого, в нас ще є шанс, і якщо ми поборимося, то  в нас можливо ще все вийде!!Не соромтеся, приходьте на наступну гру в вівторок 19 числа о 20 год. 45 хв.. Будемо ми, українці,  та наше сало, українське :) Успіхів усім нам!

Євро 2012:Підтримаємо наших хлопців!

Ну ось все і закінчилося! Так, прикро, дуже прикро, але нікуди від цього не дітися. У всякому випадку нам не соромно за наших хлопців, які гарно грали, боролися як могли, і навіть забили гол англійцям, який нам чомусь не зарахував арбітр з сосідньої нам Угорщини. Отже ми пішли з гри, але пішли з піднятою головою.... А ось словенські вболівальники "підкачали". На останню зустріч нашу команду прийшло підтримати лише двоє дівчат. Сумно. Згуртованості нам на три матчі не вистачило....  А шкода... Я все таки впевнена, що вдома футбол даватися нудно! Сподіваюся, що на наступні змагання українські вболівальники Словенії покажуть кращу згуртованність...

Всим щасливо!

Перемога ще буде наша!